Najviše šerate :)

Arhiva

Kad ne znamo kako bi pokvarili lijepu mirnu subotu, onda izvučemo gay parove i posvajanje djece.

Nadrkane pristalice ispituju je li bolje da dijete bude u domu ili u lošoj obitelji muškarca i žene ili je bolje da odrasta u ljubavi s 2 tate ili 2 mame? Nadrkani protivnici ispituju mogu li 2 muškarca ili 2 žene stvoriti dijete i budući da ne mogu, nema usvajanje djece.

Obje nadrkane strane cijelu temu useru s puno uvreda, ljudskog jada i bezobrazluka.

Kad u to neko mirno predvečerje, njima pridodamo one s nakaradnim ljubavima prema psima i mackama, koji za početak napisu “tko ne voli životinje, ne voli niti ljude”, a onda raspale lepezasto raspoređenu mržnju i netrpeljivost prema svemu sto se mice- ja tada dobijem tahikardiju!

Dakle, sjebali ste mi mirno subotnje predvečerje u kojem sam se nameračila napisati neki miran i ružičast tekstić o tome kako su svinje poskupile i kako je lijepo kad se jako volimo!

Zato, evo što mislim!

Gay populacija

Zašto se uopće dijelimo prema tome s kim spavamo? Boli me kita tko s kim spava i u kojoj pozi se prasi, pa lijepo molim neka i vas obuzmu iste emocije za moj intiman život!

Nije me briga s kim tko opći, sve dok međusobno opće odrasle individue i uz obostrani pristanak. Ovim putem pozdravljam sve svoje drage prijatelje, bez obzira s kim se hvataju iza zatvorenih vrata svoje spavaće sobe

Zar opet?

Gay parovi i usvajanje djece

Ovo svakako nije tema za raspravu između dokonih fejs liberala i fejs desničara, dok vani stišće jugovina. Ništa nećete napraviti za djecu koja trebaju pomoć društva, jer vi se samo želite zabaviti u dokonu subotnju večer i dobro se izvrijeđati s nekim u komentarima.

Ovo je pitanje koje nema jednoznačan i ispravan odgovor, ali nezbrinutoj djeci bi svakako dobro došlo vise empatije cjelokupnog društva, vise prihvaćanja i vise obične ljudske ljubavi. Skoro da sam sigurna da klincima ne bi bilo važno jesu li dobili pomoć od pedera, lezbe, hetero domaćice, uzgajivača uljane repice koji se kurva sa susjedom ili starog užeglog bogataša koji s lovom mami jedre i mlade glupače.

Klincima treba pomoć, a sve ovo ostalo je gnjusno privlačenje političkih bodova ili prezentacija uzjebanog idiotizma.

Takoc!

Sad idem popiti kavu, pa ako ima još uzjebatora i uzjebatorica koji mi žele napisati par uvreda ili bezobraznih preporuka- izvolite!

Znam da ste tu i da čekate udicu na koju bi se zakačili! Ništa se ne ustručavajte, i blog Fejs će to podnijeti, a i ja!

Dakle, bujrum!

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Prevare i prevaranti?

Ned stu 25 , 2018
Varaš suprugu i pritom imaš kćer? Kako ćeš se postaviti kao otac, bude li tvoj zet varao tvoju kćer? Hoćeš li biti blagonaklon prema njemu […]
Prevare i prevaranti?

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!