Prevare i prevaranti?

Varaš suprugu i pritom imaš kćer? Kako ćeš se postaviti kao otac, bude li tvoj zet varao tvoju kćer? Hoćeš li biti blagonaklon prema njemu ili će ti smetati to što radi? Ili muvaš se s oženjenim kolegom, a i sama si u braku/vezi? Kako to?

Platiš sobu u obližnjem hotelu, prasnete se, pa svatko sebi?

Poslije dođeš doma, poljubiš onog s kojim živiš, pa svom sinu objasniš da nemaš love da mu platiš izlet? To je ono kad kažete da je ljubav jača od svega i da si ne možete pomoći?

Poštujete li osobu koja zajedno s vama vara nekog svog partnera ili partnericu?

Da li onima koji varaju, smeta ako budu prevareni?

Zanima me kako odgovorite sami sebi na pitanja koja se u tim nekim situacijama nametnu?

Ovo je tema o kojoj ne pričamo iz pristojnosti, a mene baš zanimaju stvari o kojima nije pristojno pričati. ?

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…