This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for viktorija.herak is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Najviše šerate :)

 • Anketa!...
  Mlada supruga našeg renomiranog nogometaša, pitala je svoje fanove da li da svojoj spremačici da
  239 Shares
 • Savršeni brak...
  To vam je simbioza slična sarmi, u kojoj vlada pravilo da nema nikakvih pravila. To je nakupina lju
  238 Shares
 • Moji primitivni preci...
  Moja baka je jela seljačku hranu, spavala noću 8-10 sati na domaćem perju i nosila haljine od či
  204 Shares

Arhiva

Sasvim je moguće da postoji biljka od koje rastu sise. Jednako tako je moguće i da postoji krema od koje ćete odmah nakon prve upotrebe, izgledati mlađe bar za 10 godina. Možda će vas stvarno podizanje guze učiniti sretnijom?!

Može biti i da će vam se život sasvim promijeniti ako svaki dan, 15 minuta visite naglavačke s neke grede? Ima tu još i svemogućih strojeva koji izvlače iz vas svu mast (i većinu para koje ste teško zaradili) i onih što vam usađuju nove stidne dlake, nokte ili drugačije očne jabučice.

Srela sam jučer poznanicu, a ispalo je da sam srela totalnu nepoznanicu.

Od crnke, postala je plavojka. Od vitke žene s grudima koje pašu njenoj figuri, pretvorila se u sisato čudovište. Prošla sam pored nje mrtva hladna, a onda mi se obratila po imenu. Prepoznala sam glas, ali mislim da me faca izdala kad su nam se sreli pogledi. Zaista je ne bih prepoznala da mi se nije javila. Kratko smo popričale i svaka je otišla svojim putem. Nisam mogla, a da se ne zamislim nad onim što sam vidjela. Zaista mi ju je žao! Bila je samouvjerena, zanimljiva žena, a sad je izvještačena olupina.

Kako dođe žena do toga da ima potrebu mijenjati vanjsku sebe na tako drastičan način? Čime nas hrane razni mediji koji su namijenjeni ženama? Kako im je uspjelo da nam podmetnu nova i drugačija mjerila? Zašto smo nasjeli? Kako je moguće da toliko pažnje posvećujemo izgledu tijela, dok nam duša ostaje prazna?

Kad smo počeli brinuti o tome da nam kćeri budu uređene kao starlete, a prestalo nam je biti važno da ih naučimo da se redovito peru, da paze na zdravlje, da se ne seksaju sa svakim tko prođe pored njih? Kad smo prestali brinuti o svojoj osobnoj kulturi, o odgoju djece, o poštovanju i suosjećajnosti? Kad je prestalo biti važno, sve ono sto nas je činilo ljudima?

Kad je to počela era “nije me briga”?

Prije nego što svoje djevojčice naučimo da treba prati svoje tijelo i čistiti i bistriti um, već smo ih naučili kako da se našminkaju. Prije nego su naši sinovi postali muškarci, već smo od njih napravili feminizirane momčiće. Najvažnija stvar je privlačiti pažnju, pa makar i tako da radiš budalu od sebe. Žene postaju sve muževnije, a muškarci ženstveniji. Polako gubimo kompas…

Zaista očekujem uskoro sresti nekog tko je obrijao glavu da bi na nju istetovirao guzicu.
Gdje je nestao normalan čovjek? Gdje, gdje?

Viktorija Herak / Izvor: APortal

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Nema veze, ipak te volim

Pet pro 21 , 2018
Znaš, ti si odličan manager za maglu i ostale oborine, ti si virtuoz u izvrtanju i prilagođavanju sebi, ti si majstor za podmetanje, ti si […]
Nema veze ipak te volim
error: Content is protected !!