Najviše šerate :)

Arhiva

Znaš, ti si odličan manager za maglu i ostale oborine, ti si virtuoz u izvrtanju i prilagođavanju sebi, ti si majstor za podmetanje, ti si čudno mudra sorta, ali nema veze ipak te volim! Ponekad mi dođeš kao prst u oko, a ponekad kao melem na ranu. Budeš mi kao žlica alkoholnog octa i kao ljekovita kapljica meda. Nekad bi te bacila u najdublju provaliju, ali vjerojatno bi već idući tren tražila način da te otamo spasim.

Zadivljena sam kako si se fino uguzio u mojim prstima, u nekim unutarnjim organima i mojoj kosi. Tu vrludaš, prebacuješ se, zapetljavaš, lutaš i koliko vidim, uživaš! Osjećam te u slezeni, bubrezima, u jetrima, u svakom živcu i naravno, u srcu. To je zajeb koji sam popušila tamo osamdeset i neke, a dimi mi se i dan danas!

Kužim da sam pokonzumirala tonu tvojih fora, znam da si me zauzdao i uokvirio u svoje okvire, ali i potrudio se da bi me naučio kako da budem sretna s tvojim postavkama.

No, nema veze, ipak te volim!

Dao si mi svoje prezime, a zauzvrat si dobio opranu i ispeglanu robu, svakog dana svih ovih godina. Dobro, psujem dok peglam, ali uživam u tome da budeš uredno i lijepo obučen u robu koju ti ja izaberem i da mirišiš na omekšivač koji također ja biram. To ti je mala osveta za peglanje!

Zato što si se potrudio da hodam okolo s tvojim prezimenom, imaš i svaki dan skuhano minimalno jedno zdravo i nutricionistički kvalitetno jelo. Pazim da jedeš dovoljno povrća, brinem se da jedeš kvalitetno meso, kombiniram jela tako da dobiješ obrok koji voliš, a da bude raznovrstan i fino skuhan. Nikad ti ne kuham nuklearno shit povrće, jer se brinem da mi ne počneš svijetliti noću dok se vraćaš s tjednog druženja s prijateljima. Stalo mi je da mi budeš zdrav, ispravne kožne svježine i aktivnog, fino nahranjenog trbuha i mozga. Sve to samo zato što nosim tvoje prezime!

Ja se kao tu nešto kurčim da sam inteligentna i mudra, kao imam stavove i ta sranja, ali ti si majstore pobio sve to! Za tih 7 slova dobio si trostruki jackpot, ali nema veze ipak te volim.

Dok mi je došlo iz dupeta u glavu i dok sam shvatila da smo se mogli fino voljeti i svatko iz svoje kuće, već sam se navikla na kuhanje, pranje, peglanje i pospremanje. Dok mi je proradila matematika i kombinatorika, već sam zapamtila koji broj gaća nosiš, kakve hlače ti odgovaraju, koje košulje su ti udobne i što voliš jesti, a što ne. Poslije kad sam sve to pozbrojila i razdijelila, shvatila sam da mi je prilično skupo to što te volim, ali nema veze, svejedno te volim.

Nije Beg cicija, ali samo da znaš da sam te skužila!

Facebook Comments

Next Post

Božićna poruka

Sub pro 22 , 2018
Ovog Božića nisam spremna za čestitke, zato oprostite što ovaj put neću napisati ništa u stilu uobičajenih božićnih poruka. Oprostite, ne mogu! Navikli smo da […]
Božićna poruka

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!