Život bez brige i pameti

Nemam problema s nesanicom, niti s probavom, a ne muče me baš niti vene.

Imam kose taman koliko mi treba, a ne brinu me niti te 3 ili 4 sijede, koje sam si vidjela neki dan.

Mislim da su viseće sise u mojoj dobi sasvim okey, kao i lelujava pozadina.

Tu i tamo koju lilastu kapilaru, nosim kao modni dodatak, a bucmaste noge imam isključivo zbog čvrstog koraka i ravnoteže.

Nemam dileme oko odjeće- traperice i majica bilo koje boje, sasvim su mi prihvatljive.

Kratke hlače su potreba jer sam buca, pa mi je manje vruće ako malo oslobodim svoje stupaste noge.

Za srediti frizuru, dovoljna mi je gumica za rep, nokte lakiram samo kad baš jako poželim, a to je vrlo rijetko. Šminkam se samo kad je fašnik, jer sam lijena skidati sa sebe svu tu žbuku, pa….morat ću vam biti lijepa nenašminkana.

Volim svu muziku osim turbo folka i njega se uspješno klonim.

Volim kuhati, obožavam pospremati, a najdraži posao mi je peglanje, pa budući da volim svoje ženske obaveze, nisam u stresu.

Volim svakakve ljude i malo tko me nervira, a ako mi i ide netko na živce, imam dobru samokontrolu, koju često koristim. Sarkazam i autoironija, dobra su municija za otjerivanje seronja svih vrsta.

Kad sve zbrojim i oduzmem- ja zapravo živim bez brige, pameti i posebnog truda, što i vama toplo preporučujem!
Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…