Najviše šerate :)

Arhiva

Znam da pizdite iz običaja! Točno znam! Vidim da se volite prvo satrati, pa onda biti frustrirano nadrkane od samosažaljenja i umora. To vam je dio blagdanskog folklora!

Jer kakvi bi to blagdani bili i kakva biste vi bili žena, da nemate otečene gležnjeve, ispucale ruke i umoran izraz lica?!

A zamislite molim vas, što bi bilo da jednom ne morate ništa pospremati, ne peći kolače, ne ići u nabavu, ne sterilizirati kuću…ništa! Zamislite da jednom sve to netko napravi umjesto vas i dočeka vas sve gotovo, ispečeno i skuhano?! Zamislite samo!

Osjećale bi se beskorisno odmorne, ne bi imale podočnjake i propale bi vam sve one kreme protiv očnih kolobara, koje se moraju čuvati u sefu koliko su vrijedne.

Ne bi vam trebale čarobne pomade za oporavak kože uništene detergentima, a najgore bi bilo što bi izgubile dobar razlog za međusobnu kuknjavu. Sjedile bi lijepe i odmorne na kavi i šutjele.

Izgubile bi onu bezvremensku temu o lijenim muževima, šlampavoj djeci i jadnoći koja je uzrokovana činjenicom da živite u zajednici bezvrijednih ljenčina. To bi vam tek bila prava katastrofa.

Bolje je ovako! Malo se pomučiti pa ispeći 20 vrsta kolača, presložiti kuću i ukućane, spremiti večeru s 14 sljedova i onda fino biti opravdano umorna, iscrpljena i frustrirana.

Jel’da je bolje? Pa da!

Zato ja sad idem časkom ispeći 2-3 kolača, pa ću ujutro kad se svi skupimo na kavi, legitimno biti nadrkana i sarkastična.

Držite mi fige!

Facebook Comments

Next Post

Novogodišnje želje

Pon pro 31 , 2018
Za kratko ćemo započeti novu godinu. Zadnji je trenutak da provjerite da niste možda već odavno sretni, a da to niste primijetili. Imate pored sebe […]
Novogodišnje želje

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!