Novogodišnje želje

Za kratko ćemo započeti novu godinu. Zadnji je trenutak da provjerite da niste možda već odavno sretni, a da to niste primijetili.

Imate pored sebe ljude koji vas vole? Koje vi volite? Napravili ste nešto dobro ili lijepo? Sjetite se koliko puta ste bili nasmijani ove godine? Koliko ljudi ste vi nasmijali ili razveselili? Koliko puta ste se družili s dragim ljudima?

Naradili ste se? I treba! Nemate love? Lova dođe kad naučite biti sretni bez nje. Probajte biti sretni zbog lijepog jutra, cvijeta, nečijeg osmjeha…

Ne budite usmjereni na sebe, nego budite sretni zbog onih oko sebe.

Naučite naći razlog za sreću u kamenčiću, tratinčici ili lijepom izlasku sunca.

Neću vam poželjeti sretnu Novu godinu jer vjerujem da već jeste sretni. Želim vam samo da znate prepoznati svoju sreću, da nađete razlog za ljubav, da ujutro zagrlite nekoga i ustanete nasmijani i tako cijele 2019!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…