Sex i razbibriga

Čula sam da će sex kao razbibriga postati olimpijska disciplina. Vidim da su neki već ozbiljno prionuli na vježbanje, ne bi li uhvatili što bolji plasman, ako se to dogodi. Ganja se rezultat i sparing partneri su već naveliko tražena robe.

Na društvenim mrežama je ponuda i potražnja velika, a interes onih što se nude i onih što traže je stvarno impozantan. Kažu da možda neće biti gornje granice za natjecatelje, pa su si uzeli maha i oni srednjih godina.

Nude se kao prve proljetne jagode…po ćoškovima, po tržnicama, u marketima, po fejsu. Slikavaju se u gaćama, u smiješnim pozama, na razvaljenim krevetima rastegnuti kao već prožvakane žvake. Simpatično su jadnjikavi. Posebno ovi od 45- 60…i žene i muškarci, bez razlike i baš kao prve jagode- izvana gizdave, rumene, jedre, ali unutra pomalo vodenaste, prilično kisele i praznog okusa.

Alfa mužjaci s uznapredovalim krizama srednjih godina, uglavnom doma njeguju i paze svoje supruge, ali traže sex drugdje, ne bi li popunili vrijeme dokolice, malo ubrzali krvotok i nahranili gladan ego. Vjeruju da njihove zakonite dame sjede doma i razmišljaju o tome što će sutra kuhati i ni na kraj pameti im nije da je neki tulipan sličan njima, odavno bacio oko na nju.

Dobila je već nekoliko lascivnih poruka u inbox, presretali su je na ulici i pokušali ugovoriti neki sex na brzaka i bez obaveza, uvaljuju joj se na poslu i oko posla.

Ona damski šuti o tome, isto kao što njen vremešni muž ne priča o svojim zavodničkim pokušajima. I ona hvata zadnji vlak za malo švrljanja kao i on. Još se vjerojatno i pita što je sve propustila dok je odgajala djecu i bila usmjerena na karijeru.

Mašta o nekoj junačini koja će je zasipati komplimentima, nježno milovati, ljubiti po cijeli dan….sanja o nekom imaginarnom tipu kojem će biti najvažnija na svijetu, svih 24 sata na dan. Smješka se kao šiparica, na svaku naznaku mogućeg očijukanja, a zna odglumiti i prigodnu zbunjenost ako misli da treba pojačati dojam.

On se mustra svjetska, za to vrijeme nevješto nabacuje ženama oko sebe, mahnito traži priliku da neku od onih sve prisutnih damica prebaci na leđa.

To su one koje kao „ne bi nikad“, ali namještaju se i koketiraju, komuniciraju očima uz sladunjave osmjehe, vježbaju napadnu taktilnost i komične su za popizditi.

Društvene mreže su svakako medij koji stvara odlične prilike raznim nakaradnim dušama da prosipaju svoj upitni šarm po inboxima. Gotovo svakodnevno muškarci nude sex kroz poruke na Fejsu, isto kao što preprodavači cigareta nude robu po tržnicama.

Stvarno se ponekad pitam, što bi takav jedan, po profilnoj slici sudeći, uglađeni gospodin napravio da pristanem?! Skoro sam uvjerena da bi u dogovoreno vrijeme dobio „proljev“ ili bar „virozu“. No, neću istraživati medicinsku anamnezu psihodeličnih tipova, niti ću vam pričati o tome koji opseg budalaština nalazim u svom inboxu.

Zaista ne znam da li imaju ikakvog pojma koliko blesavo djeluju, kad tako rade budale od sebe? Ili pitaju li se gospođe srednjih godina, koliko jadno djeluju na javnim fotkama u kupaćem kostimu ili na fotkama iz kupaone s polugolim ramenima koja zamagljuju već ionako narušeni vid, spomenutim „vrckavim mladićima“?

Nekako zamišljam društvenu mrežu kao neki grad…

Pa kao u svakom gradu, ljudi i tamo idu na posao, sjede u kafićima, pričaju po ulicama, odmaraju po parkovima, pričaju o djeci, ženama i muževima, djevojkama ili mladićima, komentiraju prve ljubavi ili tužne životne trenutke.

Gledajući stvari u tom kontekstu, ove što izranjaju sa svojim uznapredovalim krizama srednjih godina vjerojatno bi pokupila žuta kola i odvezla u najbližu žutu kuću. Nisam stručna za procjenu, ali ipak mislim da su nedvojbeno pomaknuti.

Dobili su jeftinu mogućnost da prave od sebe budale, pa ju svesrdno koriste.

Razmišljam koliko bi bilo bolje za širu zajednicu i za pojedince da su dobili mogućnost uhvatiti se za neki posao primjeren godinama i možebitnoj zrelosti?!

Možda bi ipak gospodin Facebook trebao razmisliti da mogućnosti djelovanja odredi po dobnim skupinama ili da vremenski ograniči djelovanje korisnika s obzirom na dob. Tako bi dobili malo više reda i manje idiotskih ponuda, više mira za pročitati poneku pametnu koja se tamo nađe i manje mogućnosti da budale ispituju da li si za sex preko skypa, više vremena za zdravu zafrkanciju s prijateljima i manje onih koje zanima koji nosiš broj grudnjaka. Uostalom, možeš zamisliti sexa preko skypa?!

Jedva čekam da pokazujem sise nekom moronu s drugog kraja svijeta, kojem to treba jer nema muda izaći na ulicu i prići ženi kao svaki normalan i kulturan muškarac.

Njihovo opravdanje za budalaštine koje rade na netu leži u tome da zapravo to i nije fizička prijevara, pa se kao ne broji. Ne broji se??

Ajde zakonodavci, molim vas odredite se prema Cyber sexu kao prema službenoj prijevari partnera, pa da se riješimo velikog postotka budala, uz to molim da se i crkva malo upre i objasni svojim vjernicima da Bog doduše nema stav o tome, jer nije bilo interneta u vrijeme dok je on „po Zemlji hodao, ali neka to bude službeno grijeh, pa da se riješimo i one sorte što licemjerno ispovijeda svoje grijehe svake nedjelje, ne bi li si napravili mjesta za stvaranje novih.

Drage i dragi, ako se ponašate kao teenageri, niste zato mlađi i neće vam sise narasti za jedan broj u roku od 20 minuta jer ih trljate wc papirom. Od trljanja wc papirom, može vam s vremenom narasti samo guza- ne pomaže za grudi. Jednako nećete imati veći penis, ako se objesite za njega na debelu granu oraha i čekate da se poveća zbog tereta vašeg tijela, ali ako vam je baš o glavu da bude veći, pokušajte ga svaki puni sat natrljati germom- ona diže tijesto, pa možda pomogne i vama.

Držat ću vam fige, u nastojanjima da popravite svoj realni seksualni život i da budete manje frustrirani zbog očigledne nejebice.

Viktorija Herak / Izvor: APortal
Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…