Najviše šerate :)

Arhiva

Jeste ikad spoznali snagu inata? Ma kakva ljubav?! Inat! I to ženski! To je super power!

To je sila energije koja ruši mostove, pomiče planine, premješta polove planeta… Jeste to ikad iskusili? Nemojte, molim vas! Točno vas mogu zamisliti kako prezrivo gledate u nebo i s omalovažavanjem odmahujete rukom.

Vidim, vas još nije zakačila neka kojoj ste dovoljno digli živac da joj se zacrni pred očima. Polako, srest ćete ju! Ne može se pobjeći ženskom inatu. Dolijat ćete kad tad i onda ćete shvatiti o čemu pričam. A vi koji već znate, vjerojatno sjedite doma na kauču, bezvoljni i ispijeni.

Gledate tupo ispred sebe i pitate se čime ste zaslužili torturu koju vam je priredila. Kažem vam, tanka je crta između ljubavi i mržnje, ali to nije ništa novo. Crta između popustljivosti i inata je pak toliko tanka da je često oku nevidljiva.

Ona će vam popuštati dugo i vrijedno, gurat će pod tepih nezadovoljstvo ili nepravdu koju joj činite. Gledat će u pod kad ju vrijeđate, praviti se da nije razumjela ako ju omalovažavate, nalaziti opravdanja za vas i žmiriti na sve gluposti koje radite. Čekat će da sami shvatite kad je dosta, a pouzdano znam da to nitko od vas još nije sam shvatio. Ona šuti, šuti… i odjednom joj bude dosta! Ali nije dosta kad razum kaže da je dosta, nego je dosta kad se razum pokrije po glavi i nestane, a srce kaže “stop!”.

Dakle, u najsitnijoj vremenskoj jedinici, došla je u isto stanje u kojem je razjareni bik kojem upravo mašu ispred očiju najcrvenijom krpom.

Počinje korida! 

Godinama ste glumili toreadora, ponosito ste se šepurili biku ispred nosa, zajebavali ste ga, bockali, vukli za uši i omalovažavali snagu njegovog uma i tijela. Opustili ste se i došli mu suviše blizu. Zajebo vas je vlastiti ego, a crvena krpa je tu samo da umnoži snagu inata.

To vam je kao kad množite cifre na digitronu i na kraju, na konačan iznos, bahato i nepromišljeno udarite x100 ili x1000. Još niste pošteno stisnuli sumu, a ona je već sumirana, procesuirana i zapečaćena. Najebali ste u djeliću sekunde, a da niste imali pojma što vam se sprema.

Ona je digla obrambene zidove, zaključala pristup i potpalila sve buktinje ovog svijeta.

Mozak joj najednom radi poput najpreciznijeg računala, moć zapažanja se postostručila, a moment djelovanja se sveo na „nije mjerljivo poznatim instrumentima“.

Ako niste super muškarac, a niste jer znamo da takvi ne postoje, onda ste jebali ježa. Slijedi vam neprestano začikavanje. Hodat će za vama, promatrati, komentirati, bjesniti, izazivati i istraživati. Neće biti dobro ako šutite, a boga mi niti ako pričate.

Neće valjati ako spavate na boku, isto kao što neće biti ok da spavate potrbuške.

Ništa, ali baš ništa nećete moći napraviti kako treba. Sva jela koja će vam skuhati bit će malko ljutkasta, ukoliko ne podnosite ljuto. Sve kave koje bude skuhala, bit će slatke ako ste ljubitelj gorke i obrnuto.

glow-1177383_1920Sve vaše košulje bit će doduše ispeglane, ali i zakopčane do zadnjeg gumbića, pa ćete ujutro kod oblačenja skakati kao da vas je napao roj pčela. Cipele će vam u ormariću gdje stoje, biti složene u pogrešnim parovima. Pjena za brijanje će biti na mjestu gdje ju nikad ne biste ostavili, a u čaši gdje stoji vaš kalodont, ponosno će se šepuriti vrlo slična tuba sredstva za depilaciju.

U društvu će uz najnježniji osmijeh ispričati kako ste se onomad napili kao svinja i rigali po kući, a sve to će još popratiti izrazima nježnosti prema vašoj cijenjenoj osobi, koju obožava samo zato što ste oličenje elegancije čak i dok bljujete s glavom utaknutom u wc školjku.

Tako se to radi moj druškane!

Izaći će vam na nos svako sranje koje ste joj priredili, svaka rečenica kojom ste joj ikad digli tlak, svaki zluradi komentar vezan za veličinu njene guze ili podsmijeh povezan sa šlaufićem oko struka. Ako ste se ikad usudili komentirati njene sise, e to izvinite- to će vam trostruko naplatiti! Da, na žalost boljet će, ali u tim trenucima računa da ste muško i da ćete preživjeti. Ili ne morate, nije joj bitno. Za kraj samo da napomenem da mi je žao što ste nadrljali, ali to vam dođe kao i da nije, jer vam moje sažaljenje ionako ne može pomoći.

Pouka priče: Samo budala će pticu izazvati na utrku u letenju!

Viktorija Herak / Izvor: APortal

Facebook Comments

Next Post

Budilica

Čet sij 24 , 2019
Dođe mi nekad da se uvučem sama u sebe i da tamo ostanem zauvijek. I sad mi je došlo, ali ipak idem pospremiti kuhinju, pa […]
Budilica

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!