Najviše šerate :)

Arhiva

Ti muškarci bi trebali, kao vlakovi, imati lijepo svaki svoju prugu. Vidim ja da je sve to njima komplicirano….snalaziti se, požuriti, u trenu odabrati prioritete, znati kad i kome što treba reci…i ostale takve stvari. Ovako kad bi kao vlakovi, vozili životom po unaprijed određenoj trasi, svima bi bilo lakše i manje bi žene trošile vremena na ponavljanje 100 x iste stvari. Oni bi ujutro dobili raspored i to bi bilo to.

Ovako to nije ni blizu onome što je trebalo biti, jer oni kao po komandi, putem pola zaborave, ne smatraju bitnim, odvaguju i mjerkaju.

U naravi to izgleda ovako:

Žena- Odi kupi glavu kelja!
Muškarac- Idem! (u pravilu odmah pristane, samo da može kidnuti van)
Žena- Dok čeka kelj, oguli krumpire, pripremi suho meso, složi u lonac vodu, krumpire, meso, začine… i onda čeka……
…….zove ga na mobitel nakon 1/2 sata…..on se ne javlja…
….prođe još 1/2 sata…..i još malo….evo ga za 2 i 1/2 sata!

Nosi u rukama, sav ponosan, pola praseta!!!!

Žena- Poslala sam te po glavu kelja?!
Muškarac- ali Petar je kupio cijelu svinju, žena mu je popizdila jer im ne treba toliko mesa, pa sam ja otkupio od njega pola…da ga spasim.
Žena (ako nije goropadna)- Sad trkom idi traži Marka da tebe spasi, jer ću ja za 3 minute isto popizdit!!!
Žena (ako je goropadna)- TRAŽILA sam SAMO glavu kelja!!! Di si 2 i po sata, kog si vraga tražio Peru i nosi se k vragu i ti i on i njegova žena…!!!! (a, nemaju ni mjesta u škrinji) 🙂

Sad u novije vrijeme možete poslikati namirnice koje treba kupiti i jednostavno poslati fotografije umjesto popisa. Pametni telefoni tu puno pomažu. Isprobala sam i sama tu taktiku, ali…baš je ostavio doma telefon kad je išao u nabavu. Fućkaj ga!

Opet imamo 4 vrste keksića, 2 vrste grickalica, 3 različita soka i nekoliko čokolada, a fali nam šećer, ulje i crvena paprika. Nema veze!

Jesam vam već rekla da je lijepo biti žena?

Viktorija Herak / Izvor: APortal

Facebook Comments

Next Post

Sve što mi je trebalo

Ned sij 27 , 2019
Nikako ne mogu skužiti kako se trebam odrediti prema tim kućnim poslovima?! 😉 Sad kad sam skupila neke godine, znam da imam izbor (.I.) ⁃ […]
Sve što mi je trebalo

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!