Suhe smokve, sex i kravlje mlijeko

Jedem suhe smokve i razmišljam o ljubavi. Da sam uzela kockicu čokolade, možda bi mi misli bile slađe?! Ili neko rajsko voće, pa da se odmah počnem osjećati kao Eva?! Nešto mislim, nije ni ona prošla bog zna kako. Bila je sirota gola i bosa, možda i gladna, ali sigurna sam da je bila često nezadovoljna kao i ja.

eva

Međutim, kako sam smazala smokvu tako su me obuzele realnije misli. Ma, nije ni njima lako! Ako su uspješni u poslu, onda ih mi snađemo pa se žalimo na previše izbivanja iz kuće.

Ako nisu uspješni- e onda proklinjemo sudbinu jer smo se udale za nesposobnjakovića. Ako je neki šutljiv i namrgođen tip, ide nam na nerve jer nije društven, ali ako je šarmantan i zabavan, onda imamo dobar temelj za ljubomoru.

Ako voli kuhati, smeta nam što se petlja po kuhinji, a ne daj bože da voli peglati! Šta ste zinule? Moglo bi biti da bi se možda kojemu moglo i to dopasti, ali mi bi odmah rekle da je šonjo. Ako gdjekad naiđe u kuću kakav miš, mi slobodno vrištimo iz sveg glasa.

Međutim, ako bi on vrištao u istoj situaciji, odmah bismo se pitale za koga smo se to udale?! Kad sve zbrojim i oduzmem, ne traže oni tako puno od nas. Njima je sasvim dovoljno da im pospremimo kuću, skuhamo bar jedan jestiv obrok u danu i da smo spremne za sex što češće.

Sad ako uzmemo najprije ovo o pospremanju, onda je red da priznamo da i nas veseli čista i uredna kuća, da nam je užitak razmještati detalje po kući, da se osjećamo lijepo i zadovoljno kad od kuće stvorimo topli dom. Bonus je što živimo u prostoru koji smo si same stvorile, jer u suprotnom bi možda morale gledati neki tepih s utkanim francuskim ključem ili još gore, neki poster ofucane i raskalašene pjevačice iz regije. Znači, bolje je da same brinemo o kući.

Što se tiče kuhanja, situacija je slična.

Većina muškaraca nije za po kuhinji, jer je to kreativan posao koji iziskuje vještinu i znanje. Važno je da li jedemo raznovrsnu hranu, da li je posuđe u koje ju serviramo oku ugodno, da li su zastupljene sve vrste mesa, povrća i voća.

preuzmiVažno je da pratimo kad je svinjska mast zdrava, kad nije, a treba i paziti da li je trenutno u trendu mlijeko od krave ili ono od riže. Pa kad bi oni to sve svladali?! Kad?

Vjerojatno bi u većini slučajeva svaki dan jeli ćevape u somunu iz obližnje radnjice ili u boljem slučaju „29 jela 29. novembra“ ako to još uvijek postoji. Ipak je bolje da se u to ne pačaju previše.

Kuhanje je vitalan dio života i vrlo ozbiljan posao, zato ako mislimo dočekati starost koliko toliko zdravi ili odgojiti zdravu i fino uhranjenu dječicu, najbolje je da o tome same brinemo. Uostalom, ako ćemo biti iskrene, većina od nas potajno uživa u kuhanju, je l’ tako?!

E sad….što se tiče sexa, stvar je malo delikatnija. Već odavno su nas provalili i sad ih većina zna da uživamo u sexu koliko i oni. Problem je u tome što oni misle da se to odnosi na sve žene osim njegove. Jbga! Evolucija nije tu dobro odradila svoj posao. Ako ste previše zainteresirane, onda može misliti da ste nezasitne, a to izaziva razna pitanja koja mu se motaju po glavi, jer to još uvijek nije baš ženstveno.

Ako niste uopće zainteresirane, onda je zbunjen.

Zato oko toga pažljivo! Nije ih teško navesti da misle da su oni inicirali sex, iako nisu. Pustite ih neka misle što im drago tako dugo dok dobro odrade svoj dio. Već ste i same shvatile- oni će dobro odraditi svoj dio, ako ste vi dobro odradile svoj.

I eto vam! Pojedite suhu smokvu i stvari će se posložiti same od sebe… i ne zaboravite da su još naši stari govorili „žena je 3 dana starija od vraga“.

Zar to nije kompliment nad komplimentima?!

Viktorija Herak / Izvor: APortal
Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…