Najviše šerate :)

Arhiva

Moja baka je jela seljačku hranu, spavala noću 8-10 sati na domaćem perju i nosila haljine od čistog pamuka. Ja živim u gradu, jedem plastične paprike iz Tunguzije i spavam 2-3 sata na noć. Nosim plastičnu odjeću i ne poznajem prve susjede. Moja baka je bila primitivna, ja sam napredna žena!

Moj deda je radio na njivi. On je pišao kad mu je bilo sila, jeo žgance od svog kukuruza i špek od svoje svinje. Ja radim u firmi i idem u wc u propisano vrijeme. Jedem fast food i sretan sam što ne provodim vrijeme u polju. Moj deda je bio primitivan, a ja sam gospodin u odijelu!

Moja mama je bila kućanica i brinula je o kući i nama.

Imala je zdravu kožu, zdrav želudac i zdrave vene. U njenoj blizini nije bilo liječnika, pa je ona sirota bila zdrava. Ja radim puno radno vrijeme, putem kući obavim nabavu, skuham ručak, pomognem djeci oko zadaće, oprem veš, usisam stan, odvezem auto na servis i ispečem kolač. Ona je bila potlačena, a ja sam emancipirana!

Kad sam bila dijete, igrali smo se po šumi i uz potok, sami smo si radili igračke i bili smo vani cijele dane. Nosili smo odjeću od pamuka i pili mlijeko od krave koju smo poznavali. Moja djeca borave doma na toplom, igraju video igre, piju mlijeko od riže, jedu hranu iz konzerve i nose odjeću od plastike. Ja puno radim da bi mogla svojoj djeci priuštiti lijepo djetinjstvo!

Moji preci su živjeli u prirodi, išli pišati i kakati kad ih je stislo, jeli su kad su bili gladni i nosili odjeću od prirodnih materijala. Umjesto budilice, koristili su pijetlove, družili su se s rodbinom i prijateljima, jeli hranu koju su sami uzgojili i radili na svojoj zemlji.

Bili su primitivni!

Mi, današnji ljudi ne poznajemo svoje susjede, nemamo svoju zemlju, idemo u wc kad nam se dozvoli, jedemo umjetnu hranu i pijemo kavu s prijateljima preko skypa. Mi smo napredna generacija!

Znate zašto je sranje svukud oko nas?

Zato što nam je polazišna točka razmišljanja u septičkoj jami!

Facebook Comments

Next Post

Trice i rajčice

Ned velj 10 , 2019
Ovo je priča o crijevu za vodu i samo da se zna, to je važan rekvizit svakog kućanstva. Mislim da je zanemaren kao i tisuće […]
Trice i rajčice

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!