Najviše šerate :)

Arhiva

FB mnogi zloupotrebljavaju, kao i zakone, dogovore, ovlasti, položaje ili službena vozila.

Ljudi su maštoviti za popizditi, pogotovo kad treba osmisliti način kako da seru od mraka do zore i od jutra do sutra.

To je čista zloupotreba položaja, prstiju i tastature!

Propuštamo prilike da se međusobno razveselimo, jer djelitelji lekcija upadaju s popovanjima, pa umjesto da se nečemu nasmijem, na brzaka popizdim.

Interveniraju mi u prostor između ociju i čine me protuprirodno umješanom u neka govna koja uopće ne razumijem, niti me zanimaju.

Ako hoces nekome nešto reći, skupi muda i nazovi, pa mu recitiraj. Ako nemaš muda biti direktan i jasan, pokrij se po ušima i sheraj viceve.

Ako trebaš s nekim riješiti nesporazum, ispričati se za nešto ili ga jednostavno sterati u 3pm, isto uzmi muda sa sobom i pozovi druga na kavu, pa se tamo jebite o svom trošku.

Kad sam napravila profil na fejsu, meni je Šećerko obečao da ćemo se tu zezati, dijeliti recepte, savjete, mudre misli, političke spletke i možda ponekad Todorićeva postignuća, a sad vidim da tu ima uvijenih osobnih poruka, fotki s kvrgavim koljenima i debelim guzicama, ljutih osobnih obračuna, nakaradnih izljeva pokondirenih karaktera i još svega što ne uzima redovno terapiju.

Tko got ne zna šta će sa svojim usranim karakterom- tup, na fejs! Otvori novi post i izljeva se kao mutna Sava, poslije višednevne kiše.

To ne diže dupeta iz svoje sofice, ali ruši vladu, donosi konstruktivne i destruktivne zaključke, to obavještava naciju o svom fekalnom statusu i stvara direktive za postupanja u slučaju koji uopće nije slučaj.

Ništa se ne ustežu u istoj rečenici biti sami sebi svrha i cilj.

Jebe im se što pola nacije koluta očima na razne prosere uvijek istih, dežurnih prstomahača (mašu kažiprstom nekome ispred nosa)!

To ima rečenićni sklop koji odiše suštom pameću, a redosljed riječi u rečenici daje naslutiti da je post pisao osobno Pametnjaković fon Mudriša. Ako Mudrišu možda poznaješ osobno, onda znaš da je zapeo još tamo kod “izvoli, hvala, molim, oprosti”, a ovamo se rasprostire kao čisti, snježnobijeli pokrivač na oblaku inteligencije i nepatvorene vlastite svrsishodnosti.

Nevjerojatno je kako lako skontaš čovjeka nakon jedne trominutne šetnje po njegovom profilu. Pogledaš 2-3 komentara, profilnu fotku i ako još vidiš čemu se smije i što ga raduje, dobiješ kratki presjek osobe s kojom se želiš zafrkavati, smijati, razmijeniti recept za ajvar ili zeliš pobjeći glavom bez obzira. To je sasvim dovoljno za ovaj vid komunikacije i ako ti netko ne odgovara, jednostavno se makni. Odi dalje i ne drži prodike! Ne nudi ljudima odgovore, ako te nisu ništa pitali i nemoj svaki božji dan zamarati sa samohvalom, samoljubnošću i dijeljenjem svoje savršenosti.

Saćuvaj si malo tog predivnog Sebe za stare dane, možda će ti trebati.

Ljudima oko tebe to stvarno ne treba!

Kurčeviti mladići i nenadjebive slatkice, postali su težak balast u ovom virtualnom svijetu, jer su pobrkali destinacije za bezvrijedne opservacije.

Ovdje se besplatno i dobronamjerno zezamo, a tamo gdje sjedi čovjek u bijelom- tamo sereš sat vremena, dobiješ terapiju, pa platiš i ideš sretan doma.

Molim vas, apsolvirajte razliku i odjebite šetajući, u skokovima ili trčeći, kako je kome bliskije!

Vi dobronamjerni, jednostavni, uravnoteženi, spremni na smijeh i iskrenu ljudsku dobrohotnost- vas ću izgleda uskoro morati zakonom zaštititi

Photo: Google

Facebook Comments

Next Post

Osobna higijena

Čet velj 21 , 2019
Dosta je više! Ljubav prema drugima mora imati granice! Zaljubili ste se nešto malo i što sad?! Jel’ to sad znači da morate prestati živjeti? […]
Osobna higijena

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!