Kockoglavi štovatelji

Dragi gordi štovatelji kulta hrvatstva!

Da, vi koje se zaklinjete u šahovnicu, Crkvu i ljubav prema domovini, vama sam namijenila ovih par riječi, jer ste mi se popeli na vrh one stvari koju nemam!

Poglavar te vaše crkve je, nakon što se namazao katranom i posuo pepelom, ipak odlučio krivnju za nečovječne zločine u redovima crkve, blago u gospodinu prepustiti sotoni osobno. Vaše kažem, jer moja crkva je mjesto mira, poštovanja, pomaganja i obične ljudske, jednostavne i nepatvorene ljubavi.

Jadni popovi silovatelji i pedofili nisu ništa krivi jer ih je uzeo pod svoje prokleti sotona! Dakle, vjerujem da ćete im lako oprostiti, jer vi ste oni koji opraštaju svojima i podobnima. Ja neću oprostiti crkvi što je skrivala svoje zločince!

U zemlji vam umiru djeca, starci gladuju, bolesne nema tko liječiti, idioti i kriminalci batinaju svoju djecu, policija štiti nasilnike, sud zatvara oči pred pravdom, a vama su puna usta i pune tastature gorde domoljubnosti?!
Zemlja vam je ogrezla u kriminalu, lopovštini i nečovječnosti!

A vi? Vi volite svoje “političare”, svoje “branitelje”, svoje “popove”! Volite ih jer su vaši?! Moji nisu! To nije moja zemlja, niti moji ljudi!

Vi ste sramota ove zemlje, skupa s njima svima!
Svaki pošteni hrvat, treba se sramiti ovakve Hrvatske!
Tako se zemlja ne voli!

Napomena:

Da ne biste trali svoje kockaste mozgove oko mog porijekla- čista sam hrvatica po porijeklu i po rođenju! No, moja hrvatska krv je crvene boje, moja ljubav prema domovini je dio mog odgoja i moj sram što mi se zemlja pretvara u kaljužu je dio ljubavi prema domovini!

Ne pripadam niti jednoj političkoj opciji i ne simpatiziram niti jednu političku stranku.

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…