Hod za život

Hod za život

Priča se po kuloarima da napuštaju položaje ispred bolnica!

Krupan zaokret u njihovim aktivnostima vraća ih tamo gdje su Bogu najdraži, a to je na mjestima gdje treba podići posrnuloga, nahraniti gladnoga, razveseliti tužnoga i pomilovati napuštenoga.

Uskoro će obilaziti obitelji s teško bolesnom djecom i pomoći im oko nekih svakodnevnih poslova.

Hodačice iz inicijative će ih doći zamjeniti na par sati, kako bi te majke mogle otići doktoru, prošetati, otići na tržnicu ili kod frizera.

Pokušat će i pomoći vama koje trpite nasilje, štiteći svoje klince od udaraca i straha. Pričat će s vama, pokušati vas utješiti i pružiti potporu.

Vi koje ste silovane, također ćete dobiti njihovu pomoć i toplu ljudsku riječ utjehe. Potruditi će se pomoći da prebrodite strah i osjećaj nemoći.

Muškarci iz inicijative Hod za život, će ispred sudova lobirati za strože kazne silovateljima i ostalim nasilnicima.

Očevima koji ne brinu o svojoj djeci, pokušat će pomoći da shvate koliko njihova djeca trpe bez očinske pažnje i ljubavi.

Bit će vam podrška i zaštita, kad se bojite za svoj život ili život svoje djece.

Samo ime inicijative jasno govori da se zalažu za život, stoga će biti pokretači akcija za pomoć onima koji trpe razne životne muke i svima koje život nije mazio.

Takvi su ljudi kojima je Bog blizak, a božji nauk svakodnevica.

Brižni, empatični, topli i uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Za sada su doduše zapeli oko vagina, no budite strpljivi, trebat će im vremena da nađu vas kojima treba pomoći!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…