Najviše šerate :)

Arhiva

Šnite mudrih izreka

Tko nema grijeha, neka prvi baci kamen.

Ta me idiotska rečenica posebno nervira kad se nađe u kontekstu nečijeg teško opravdljivog nedjela. Obično ju koriste vjernici/pozeri koji se laćaju Boga onda kad nemaju svjetovnih mogućnosti da opravdaju neko sranje

Tko ne voli životinje, ne voli ni ljude.

Slogan za izazivanje loših osjećaja kod onih koji nemaju patronizirajućih emocija prema životinjama. Manipulacija s kojom mašu upravo oni koji svojom “ljubavlju” štete i ljudima i životinjama.

Još sam mlada!

Tu rečenicu koriste oni koji su se zajebavali veći dio života, pa se boje starenja. Često ju koriste i kad žele napraviti neko sranje koje im više ne priliči.

Posebna sam!

Jesi, posebno si posebna kad u ime svoje posebnosti maltretiraš, zanovijetaš i prenemažeš se. Stvarno posebni ljudi, nisu svjesni svoje posebnosti i zato su ugodni prirodi i društvu.

Imam pravo biti sretna

Budi! Na Zavodu za sreću uzmi broj, čekaj na red i podigni si Rješenje da imaš pravo biti sretna. Kad Rješenje postane pravomoćno, svijet će učiniti sve da te usreći!

Tražim nekoga tko će me voljeti.

Pogledaj u parku ili se raspitaj u ribarnici! U međuvremenu pokušaj ti nekoga voljeti, tek toliko da se ne dosađuješ dok tražiš.

Facebook Comments

Next Post

Tvoja Mandica

Pet lip 14 , 2019
Provela je s tobom posljednjih 20-30 godina i sada oboje imate između 40-50? Kažeš u društvu paušalno “imamo dobar brak”, ali kad pričaš o njoj […]
Tvoja Mandica

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!