This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for viktorija.herak is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Najviše šerate :)

 • Anketa!...
  Mlada supruga našeg renomiranog nogometaša, pitala je svoje fanove da li da svojoj spremačici da
  239 Shares
 • Savršeni brak...
  To vam je simbioza slična sarmi, u kojoj vlada pravilo da nema nikakvih pravila. To je nakupina lju
  238 Shares
 • Moji primitivni preci...
  Moja baka je jela seljačku hranu, spavala noću 8-10 sati na domaćem perju i nosila haljine od či
  204 Shares

Arhiva

Promišljamo, mjerimo, privlačimo, odbijamo, mozgamo, usmjeravamo, proučavamo se, zahvaljujemo, rušimo i sastavljamo, inzistiramo, dozvoljavamo, zabranjujemo….a život? Kad ćemo živjeti?

Kad je vrijeme da umjesto da sjedimo i preslagujemo se, pustimo životu da nas složi, nadogradi, iznenadi i izmijesi?

Hoćemo li stići isprobati tugu, da bi prepoznali sreću?

Hoćemo si dozvoliti propalu ljubav, da bi znali prigrliti novu?

Hoćemo imati vremena pustiti životu da nas iznenadi?

Hoćemo skupiti hrabrosti da se prepustimo ljudima, vremenu, okolnostima i pusama?

Hoćemo izložiti svoje dupe neisplaniranim situacijama, nepredviđenim okolnostima i novim ljudima?

Hoćemo znati ploviti uzvodno zbog ideje, preskakivati lokve zbog užitka, popeti se na planinu iz čiste želje, stajati sami na vjetrometini zbog uvjerenja i voljeti zatvorenih očiju?

Kako ćemo živjeti ako se ne izložimo neizvjesnosti, nepoznatim situacijama i neplaniranim događajima?

Zamislite život u kojem nema vremena za svakodnevno duboko promišljanje, istresanje svoje nutrine i namatanje paučine oko vlastitog razuma!

Ustaneš, opereš zube, obučeš se u letu, uskočiš u auto i izložiš se neizvjesnosti prometa, ljudi, događaja, vremenske prognoze ili zamahu leptirovih krila.

Bez mantre, bez spoznavanja svoje biti, bez dvosatnog premišljanja o dubini uzdaha, svrsi postojanja i straha od novog svitanja!

Samo raspakiraš novi dan i kreneš! Dođeš na posao i izložiš se raspoloženju kolega, natrčiš na PMS klijentice, na bahatluk klijenta, na pisamce iz banke ili na nestanak struje. Ne dramiš, ne žališ se i ne padaš! U hipu promijeniš plan i prilagodiš se situaciji koja se mijenja iz minute iz minutu. Dođeš doma i planiraš malo odmoriti, ali s užitkom skuhaš kavu i popričaš s tetkom koja je prolazila i poželjela svratiti.

Bez posebne pripreme odlučiš nazvati prijateljicu, mamu ili nekoga koga si poželjela čuti. Skuhaš još jedan ručak, zasadiš novi cvijet, mahneš susjedi, pročitaš dio knjige….živiš! Svaki dan totalno drugačije, bez najave i posebne pripreme rješavaš zadatke koji se pojave, pa se umoriš, stisneš zube, otareš znoj, uzvratiš osmijeh, namigneš, ispričaš vic, pustiš suzu ili se previjaš od smijeha.

Život mora biti živ, jedar, šarmantan i hrabar! Mora biti i brz i miran, dosadan i čudan, tužan i sretan, smion i sjetan, plav i zelen, tih i glasan!

Ako o životu samo pričamo, a ne živimo ga- polako umiremo!

Ako u svakom svom danu nismo dozvolili sebi da nas neizvjesnost novog i nepoznatog natjera na snalaženje, trčanje, preskakivanje, žongliranje i hodanje po takom bridu života- onda ne živimo, nego polako umiremo.

Sami biramo hoćemo li mi živjeti život, ili će on živjeti nas!

Tvoj život je kao otisak tvog prsta, tvoja slika u zrcalu, selfi na profilu ili miris, koji ostane još dugo nakon što si otišla dalje hvatati život za rogove!

Facebook Comments

Next Post

Puževi u bijegu

Uto srp 16 , 2019
Pola sata popodnevnog beauty sleepa oduvijek sam ignorirala, ali sam napokon shvatila njegovu vrijednost! 😎 Kad ubiješ oko pola sata-sat, poslije toga letiš ko podmazana […]
Puževi u bijegu

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!