Zadnji čvenk

Drage Hrvatice i Hrvati, bilo je ovo još jedno javno sudaranje političkih oponenata.
Oboje su na tragu budućih uzdanica svoga naroda, a za sada su se pokazali kao vrlo elokventni predsjednici razreda.

Traže od nas podršku, kako bi nas nastavili nasmijavati i poticati da maštovitošću i kreativnošću preživimo njihove političke ambicije.
Slijedi najbolji dio kampanje- predizborna šutnja!

Ako sutra vidite tipove u odijelima koja im čine neugodu, s kravatama koje su podložne zatezanju u svrhu zauzdavanja karaktera- to su njegovi! Oni pantomimom šalju izborne poruke za vrijeme šutnje! Prijavite ih DIP-u!

Ako pak sutra vidite dame koje se samozatajno smijulje, stišću usne i premještaju se s noge na nogu kao da im se piški- to su njezini! Na neverbalan način, pomoću hipnotičkih pokreta nogu i usana, utiču na vas da glasate za nju- također za vrijeme predizborne šutnje! Isto ih odmah tužite DIP-u!
Dobra vam noć!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…