Subotarenje

Subota je i trebalo bi počistiti, ispeglati, proluftati, oprati, presložiti, kuhati….! Zaboljela me glava od nabrajanja, a glavobolja se najbolje liječi na svježem zraku. ?
I tako sam u rano jutro završila vani. Kad sam već tako rano ustala i kad se već nisam mogla odlučiti od kud da počnem po kući, nekako se nametnulo samo od sebe da je najbolje da odem kod frizera. ?

Aljkava sam i ne da mi se redovito ići na bojanje frčkanje, pakiranje, ravnanje ili šišanje, nego 2-3 puta godišnje, kad me uhvati inspiracija, obavim generalno spremanje glave. ?
E, danas me baš uhvatila inspiracija da kidnem od kuće i zanemarim sve ono što sam gore nabrojala, pa da od te svoje stare glave napravim novu.

Ništa ne brinite, svi moji svjetonazori, stavovi, načini gledanja na stvari i razmišljanja- ostali su netaknuti.
Jezičina također!
I dalje ne volim političare, popove, hrvatsko sudstvo, ljude koji glasaju tamo gdje ne žive, lažljivce, prenemagalice, lažne branitelje, državne institucije, licemjere, frustrirane nadrkane ženskice i bahate muške seronje.
Bez obzira na trenutnu boju kose i koristim li plavu ili zelenu kremu za lice, stanje je isto po tom pitanju. ? Spretna, stručna i brza frizerka, sredila je moju glavu izvana, ali iznutra nije ništa dirala! ?
Koristi vrlo kvalitetne proizvode, ima čvrstu, stručnu ruku i točno zna što radi. To je ono što volim!
Vama također preporučujem da za svoju glavu birate samo one koji znaju što rade! ?

Na kraju ove lijepe jutarnje priče, suočila sam se sa svim onim finim kućnim poslovima koje sam ujutro vješto izbjegla. To mi nije baš dobro sjelo, ali kad imaš novu frizuru, kućne tričarije riješiš bez pola muke. ?

Nova frizura, potiče novu energiju! ?

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…