Gradski vrtić s misijom

Jedan od gradskih vrtića s područja Karlovačke županije, planira “unaprijediti odgojno obrazovni proces”!

Tko normalan to ne bi pozdravio?

Vaše Sunce Mamino, tamo može učiti ritmiku ili engleski, a može i prakticirati sport ili dobiti početnu edukaciju iz likovne kulture.

To će sve možda moći, ako imate love.

Ako nemate, gradski oci su i na to mislili. Naime, pretpostavljaju da tavorite s lovom čim ste svoje Sunce Tatino spremni poslati u gradski vrtić, pa su onda za vaša Sunašca predvidjeli katolički odgoj- potpuno besplatno i to u dvije varijante.

Nemojte sad odmah dizati bunu, jer ovo je samo anketa i lijepo piše da je anonimna i neobavezna.

Stop! Stop! Polako s psovkama!

Gledajte to s vedrije strane. Ako imate novaca da platite, vaše Sunce će malo slikati, gimnasticirati ili sricati prve engleske riječi.

Ako nemate, naučit će ga da se pomoli bogu da dobijete bolje plaćeni posao. Što fali?! To je isto dobro! Nemojte odmah biti negativni, jer vjerski odgoj od najranije dobi ima svoje benefite.

Sve su to dobre opcije za vaše dijete, a najvažnije je da od najranije dobi djeca dobiju dobre temelje.

Blagodati ovako bačenih kockica već u vrtičkoj dobi, su višestruko korisne za društvo u cjelini.

Napomena autorice:

Nemam ništa protiv vjerskog odgoja, ukoliko se odvija u vjerskoj ustanovi. Kao dijete, redovito sam i s veseljem odlazila u crkvu na vjeronauk. Moja djeca su u dječjoj dobi također išla na vjeronauk- u crkvu!

Smijete pokušati pogoditi “rezultate” ankete!

Tri puta hura za gradske vlasti koje brinu o svojim ovčicama!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…