Najviše šerate :)

Arhiva

Ja nemam političke uzore, niti sam sklona ijednoj političkoj opciji u svom gradu, još manje u državi. Nikad nisam bila član niti jedne političke stranke, jer mi se nikad niti jedna nije svidjela.
Ne volim političare, a posebno ne volim one podguzne mušice koje se cijeli svoj život uporno i nakaradno trude to nekako postati.
Htjela sam zapravo reći zašto ne gledam sapunice.
Ne stignem!
Nemam kad!

U našem javnom medijskom prostoru, svaki ubogi dan je napeto, kao što su napete premale gaće na povelikoj guyici.

Ujutro im izrone neki kvadrati, do gableca nisu njihovi, oko ručka su od žena im, do popodnevnog čaja su ipak njihovi, a za večeru premijer dobije mandat na raspolaganje.
U međuvremenu ima poneka press konferencija u svrhu brisanja posranog dupeta i dodatnog susramljivanja, a bude tu još i mahanja rukom u prolazu, pa i uzjebanosti aktera što se netko drznuo išta pitati.
I kad da stignem pogledati sapunicu??
Kad?
Evo, jučer je bio mr. Haus u žiži, danas ga smijenilo skupa sa svim njegovim kućama i s Krkanima koji su ga štitili po Imotskom od one ogromne opasne žene koja se šuljala oko ministrove potleušice.

Još se nisam oporavila od policajke, a danas već nova lakrdija sa šefom APN-a. Sram ga je koliko nema! Boji se što će mu reći premijer što nema, pa si je pokušao podići kondicije s jednim tričavim stančićem.
Ima tu još i pretužnih sudbina dvojice poginulih u helikopteru, tužnih sudbina koje su skrojili naši vrckavi sudovi, teških i tužnih hrvatskih priča ima na sve strane.
Upravo me zvao agent nekog telekoma. Kaže da ima odličnu ponudu za mene. Pitam ga zna li čije usluge sada koristim?? Kaže da zna. Pitam ga tko mu je rekao? Kaže jadničak da su moj telekom i njegov u istoj korporaciji. Pitam ga zašto onda jedan drugome uzimaju klijente, kad pripadaju istoj kući? Kaže da je tako naložio strani vlasnik, kaže mi još neka ne zamjerim, da on mora raditi kako mu kažu.

Ja sam sitna riba, jada se. Sinko, znaš li ti tko čini jato? Sitne ribe, sinko moj! Samo one ne znaju, da bez njih nema jata. Ne znaju!

Koja strana sapunica može puštati ovakve balone kakve pušta naša stvarnost?
Mi i dalje držimo glave u pijesku, a guyice nam stoje kao svjetionici na bastionu obrane od političkih elementarnih nepogoda.

Facebook Comments

Next Post

Vukašin i birano društvo

Sri sij 29 , 2020
Znate tko je Vukašin? On je točka na kojoj smo po stoti put pali u beznadnu ljudsku kaljužu. Ima 18 godina. Trpio je batine, glad, […]

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!