Revolucionarke ili služavke

Od revolucionarki do služavki, hodale smo krupnim koracima i zato smo taj put prešle brzo i relativno lako.
Jer mi smo žene!
Mi kad nešto naumimo, onda smo usmjerene, uporne, tvrdoglave i nepopustljive!
Mi uvijek uspijemo!
Zato samo u samo tridesetak godina, uspjele doći u mračno doba srednjeg vijeka i samopostaviti se na poziciju otirača za noge.
Pomaknule smo se od poštovanih dama, do bijednih služavki.
Izborile smo se za gel na noktima, za podizanje sisa, doradu guzica, orošavanje vagina, a vrlo je izgledno da ćemo se uspjeti izboriti i za zabranu abortusa.
Možda nam se posreći pa se uspijemo izboriti i za zabranu školovanja, a ako nam zvijezde budu baš jako naklonjene, imamo šanse da si samozabranimo i pravo glasa.
Mi smo žene, majke i kraljice, i možemo sve što hoćemo!
Sada hoćemo zabranu da raspolažemo svojim tijelima i svojim umom.
Molim, zabranite nam!
Od mudrih i cijenjenih revolucionarki, doskakutale smo do pozicije služavki čije vagine su na raspolaganju bogu i narodu, jednako kao kolodvorska čekaonica.
Gospođa Esih, mrtva hladna bi zabranila abortus čak i silovanim ženama!
Gospođa je ženska žena, rječita političarka, obrazovana, samouvjerena i prodorna. Svojim stavom je izvršila neovlaštenu penetraciju u svaku hrvatsku vaginu, bez da je trepnula.
Nadam se da će joj hrvatske građanke, na izborima zahvaliti za taj sex.
Obitelj Raspudić nam je nova na političkoj pozornici i legitimno je da se bore za glasače. Žene su još uvijek znatan dio glasačkog tijela i kako da im se primiliš, ako ne zabranama?!
Gospodin Beroš je novo iznenađenje, odnosno novo razočarenje. Još jedan političar s upitnom kičmom, bez temeljne ljudske empatije i dovoljno drzak da ubaci u svoj ruksak nezbrinutu djecu i žene, pa s njima trguje za svoj politički probitak.
U svakom slučaju, “epidemija” idiotskih nauma je uzela maha, a cilj je bljutav, neukusan, sirov i nakaradan.
Za sada bi nam zabranili samo abortus, a uz pomoć “dragih, empatičnih i brižnih ljudi” možda nam zabrane i školovanje. Neškolovana i zatucana žena, lakše neće shvatiti da kao drugotna ne treba raspolagati svojim umom i tijelom.
Oni očekuju da nećete shvatiti njihov naum!
Vjerujem da shvaćate!
Dakle, vaš srednji prst, molim!
Dignite desnicu, skupite pesnicu i ispružite srednji prst kao poruku poganim skorojevićima da odjebu!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…