Najviše šerate :)

Arhiva

Od revolucionarki do služavki, hodale smo krupnim koracima i zato smo taj put prešle brzo i relativno lako.
Jer mi smo žene!
Mi kad nešto naumimo, onda smo usmjerene, uporne, tvrdoglave i nepopustljive!
Mi uvijek uspijemo!
Zato samo u samo tridesetak godina, uspjele doći u mračno doba srednjeg vijeka i samopostaviti se na poziciju otirača za noge.
Pomaknule smo se od poštovanih dama, do bijednih služavki.
Izborile smo se za gel na noktima, za podizanje sisa, doradu guzica, orošavanje vagina, a vrlo je izgledno da ćemo se uspjeti izboriti i za zabranu abortusa.
Možda nam se posreći pa se uspijemo izboriti i za zabranu školovanja, a ako nam zvijezde budu baš jako naklonjene, imamo šanse da si samozabranimo i pravo glasa.
Mi smo žene, majke i kraljice, i možemo sve što hoćemo!
Sada hoćemo zabranu da raspolažemo svojim tijelima i svojim umom.
Molim, zabranite nam!
Od mudrih i cijenjenih revolucionarki, doskakutale smo do pozicije služavki čije vagine su na raspolaganju bogu i narodu, jednako kao kolodvorska čekaonica.
Gospođa Esih, mrtva hladna bi zabranila abortus čak i silovanim ženama!
Gospođa je ženska žena, rječita političarka, obrazovana, samouvjerena i prodorna. Svojim stavom je izvršila neovlaštenu penetraciju u svaku hrvatsku vaginu, bez da je trepnula.
Nadam se da će joj hrvatske građanke, na izborima zahvaliti za taj sex.
Obitelj Raspudić nam je nova na političkoj pozornici i legitimno je da se bore za glasače. Žene su još uvijek znatan dio glasačkog tijela i kako da im se primiliš, ako ne zabranama?!
Gospodin Beroš je novo iznenađenje, odnosno novo razočarenje. Još jedan političar s upitnom kičmom, bez temeljne ljudske empatije i dovoljno drzak da ubaci u svoj ruksak nezbrinutu djecu i žene, pa s njima trguje za svoj politički probitak.
U svakom slučaju, “epidemija” idiotskih nauma je uzela maha, a cilj je bljutav, neukusan, sirov i nakaradan.
Za sada bi nam zabranili samo abortus, a uz pomoć “dragih, empatičnih i brižnih ljudi” možda nam zabrane i školovanje. Neškolovana i zatucana žena, lakše neće shvatiti da kao drugotna ne treba raspolagati svojim umom i tijelom.
Oni očekuju da nećete shvatiti njihov naum!
Vjerujem da shvaćate!
Dakle, vaš srednji prst, molim!
Dignite desnicu, skupite pesnicu i ispružite srednji prst kao poruku poganim skorojevićima da odjebu!

Facebook Comments

Next Post

Milo moje

Sub lip 27 , 2020
Da mi se dogodi da budem silovana, ne bih tražila zaštitu niti od policije, niti od suda. Znate zašto?Zato što znam da ju ne bih […]

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!