Vjera

Vjeruj u sebe!
A ne, ne!
Ja ću vjerovati u tebe!
Ja sam Ja i nas dvije smo jedno, zato Ja i Sebe imaju urođenu vjeru u Mene, ali mi svi moramo naučiti vjerovati u Tebe.
Kako ćemo, ako si ne vjerujemo?
Kako ćemo stvarati, graditi, ljubiti se, plivati ili skupa šetati, ako ti ne vjerujem? Nikad se nisam puno preispitivala oko vjerovanja u ljude.
Uvijek najprije vjerujem, pa ako baš vidim da si posebno veliko govno od čovjeka, onda razmislim o povjerenju.
To se događa baš jako rijetko, jer uvijek se nekako dogovorimo oko povjerenja.
Ako i pokušaš biti neiskren, ja se prvo pravim da to ne primjećujem pa ti vjerujem još više, a onda se vrlo često dogodi da te bude sramota, pa se popraviš ako nisi baš jako pokvaren.
Rijetko srećem jako pokvarene ljude, pa mirne duše zaključujem da ih nema puno. Vi što vjerujete u sebe…ha, ne znam….a, kako ćete kroz život tako sami sa sobom?

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…