Papar terapija

Osjećate se neuspješno?

Imate tahikardiju?

Preznojavate se?

Osjećate paniku?

Osjećate se beznadežno?

Dođe vam da urlate od muke?

E vidite, sve to su simptomi stresa koji uzrokuje sjecište geografske širine i geografske dužine na kojoj živite.

Da biste si pomogli, uzmite mužar ili avan i neka je kameni, jer kamen simbolizira tvrdoću koja je neophodna za ovaj tvrdi život, a tvrdoća nam svima fali jer da smo samo malo tvrđi, ne bismo živjeli u cirkusu u kojem svi živimo .

Dakle, u mužar ili avan stavite 2-3 jušne žlice crnog papra u zrnu. Isključivo crnog, jer mu oblik, boja i tekstura simboliziraju razloge zbog kojih imate gore navedene simptome.

Dakle, u desnu ruku uzmite tučak i vrlo energično tarite papar tučkom o stijenku mužara.

Odrešito i uporno!

Potrudite se da baš svako zrno usitnite u paramparčad! Temeljito!

Ako nemate dovoljno snage ili niste dovoljno energični, sjetite se svih naših Vlada, svih ministara, svih premijera, svih zakona, svih regulativa, svih ljevičara i svih desničara, svih popova, svih hodača i  sve bijede koju su nam priredili u ovih 30 godina.

Jel’ sad ide?

Osjećate miris svježeg papra?

Jeste se preznojili od napora?

Osjećate se bolje?

Eto, drago mi je!

Ovo je dobra i učinkovita terapija, a potpuno neškodljiva.

Doduše, s tom terapijom nećete ukloniti uzroke muke, ali može vam poslužiti za trening desnice.

Zlu ne trebalo!

Neka su vam šake gipke!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…