Da vam se ne nakupi

Baš se teško za ozbiljno razljutim! Nekako na 2-3 godine, pošteno popizdim jednom ili u posebno napetim godinama, možda 2x.

Stalno mislim, sutra ću!

Dan brzo prođe i opet nisam stigla, pa odgodim za sutra… i tako idu dani… Nije zgodno ponedeljkom, još smo svi razdragani od vikenda. Ne mogu baš ni utorkom, to mi je isto nezgodno jer utorak je tako sexy dan i šteta ga je kvariti.

Srijeda je nekakav glupav dan i uglavnom služi za gledanje utakmica. Nije baš pristojno da radim buku po kući, kad su ljudi usmjereni na sport i aktivno gledanje napetih preokreta na terenu. Što ću onda?!

Da vam se ne nakupi
Photo: Pinterest

Dok trepnem već je četvrtak, a to je dan kad sam ionako navečer sama. Jbmu, nije mi baš tolika sila da ću urlikati sama na sebe, a uostalom ja sam uvijek u pravu i nikad ništa nisam kriva.

Dok se 2 x okrenem, shvatim da je petak, a ja još nisam popizdila.

Ne mogu baš ni petkom jer zadnji je radni dan prije vikenda!

Nije zgodno da arlaučem dan prije nego ću 2 dana provesti doma. Subotom i nedjeljom je baš totalno nezgodno, jer su to dani kad ne radim. Doma sam i na raspolaganju ukućanima da mogu popizditi na mene. Ako baš želim biti

skroz poštena, moram priznati da ni njima nije lako! Nemaju kad popizditi na mene jer me nema po cijele dane, a moram i njima dati priliku. Bolje da oni to redovno obave, nego da im se nakupi, pa onda meni bude previše.

I tako… sve ciljam kad ću, ali nikako da nađem dobar termin! Ako ni vi niste već dugo popizdili, pazite da vam se ne nakupi!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…