Nosom u dupe

FB mnogi zloupotrebljavaju, kao i zakone, dogovore, ovlasti, položaje ili službena vozila.

Ljudi su maštoviti za popizditi, pogotovo kad treba osmisliti način kako da seru od mraka do zore i od jutra do sutra.

To je čista zloupotreba položaja, prstiju i tastature!

Propuštamo prilike da se međusobno razveselimo, jer djelitelji lekcija upadaju s popovanjima, pa umjesto da se nečemu nasmijem, na brzaka popizdim.

Interveniraju mi u prostor između ociju i čine me protuprirodno umješanom u neka govna koja uopće ne razumijem, niti me zanimaju.

Ako hoces nekome nešto reći, skupi muda i nazovi, pa mu recitiraj. Ako nemaš muda biti direktan i jasan, pokrij se po ušima i sheraj viceve.

Ako trebaš s nekim riješiti nesporazum, ispričati se za nešto ili ga jednostavno sterati u 3pm, isto uzmi muda sa sobom i pozovi druga na kavu, pa se tamo jebite o svom trošku.

Kad sam napravila profil na fejsu, meni je Šećerko obečao da ćemo se tu zezati, dijeliti recepte, savjete, mudre misli, političke spletke i možda ponekad Todorićeva postignuća, a sad vidim da tu ima uvijenih osobnih poruka, fotki s kvrgavim koljenima i debelim guzicama, ljutih osobnih obračuna, nakaradnih izljeva pokondirenih karaktera i još svega što ne uzima redovno terapiju.

Tko got ne zna šta će sa svojim usranim karakterom- tup, na fejs! Otvori novi post i izljeva se kao mutna Sava, poslije višednevne kiše.

To ne diže dupeta iz svoje sofice, ali ruši vladu, donosi konstruktivne i destruktivne zaključke, to obavještava naciju o svom fekalnom statusu i stvara direktive za postupanja u slučaju koji uopće nije slučaj.

Ništa se ne ustežu u istoj rečenici biti sami sebi svrha i cilj.

Jebe im se što pola nacije koluta očima na razne prosere uvijek istih, dežurnih prstomahača (mašu kažiprstom nekome ispred nosa)!

To ima rečenićni sklop koji odiše suštom pameću, a redosljed riječi u rečenici daje naslutiti da je post pisao osobno Pametnjaković fon Mudriša. Ako Mudrišu možda poznaješ osobno, onda znaš da je zapeo još tamo kod “izvoli, hvala, molim, oprosti”, a ovamo se rasprostire kao čisti, snježnobijeli pokrivač na oblaku inteligencije i nepatvorene vlastite svrsishodnosti.

Nevjerojatno je kako lako skontaš čovjeka nakon jedne trominutne šetnje po njegovom profilu. Pogledaš 2-3 komentara, profilnu fotku i ako još vidiš čemu se smije i što ga raduje, dobiješ kratki presjek osobe s kojom se želiš zafrkavati, smijati, razmijeniti recept za ajvar ili zeliš pobjeći glavom bez obzira. To je sasvim dovoljno za ovaj vid komunikacije i ako ti netko ne odgovara, jednostavno se makni. Odi dalje i ne drži prodike! Ne nudi ljudima odgovore, ako te nisu ništa pitali i nemoj svaki božji dan zamarati sa samohvalom, samoljubnošću i dijeljenjem svoje savršenosti.

Saćuvaj si malo tog predivnog Sebe za stare dane, možda će ti trebati.

Ljudima oko tebe to stvarno ne treba!

Kurčeviti mladići i nenadjebive slatkice, postali su težak balast u ovom virtualnom svijetu, jer su pobrkali destinacije za bezvrijedne opservacije.

Ovdje se besplatno i dobronamjerno zezamo, a tamo gdje sjedi čovjek u bijelom- tamo sereš sat vremena, dobiješ terapiju, pa platiš i ideš sretan doma.

Molim vas, apsolvirajte razliku i odjebite šetajući, u skokovima ili trčeći, kako je kome bliskije!

Vi dobronamjerni, jednostavni, uravnoteženi, spremni na smijeh i iskrenu ljudsku dobrohotnost- vas ću izgleda uskoro morati zakonom zaštititi

Photo: Google
Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…