Osobna higijena

Dosta je više!

Ljubav prema drugima mora imati granice!

Zaljubili ste se nešto malo i što sad?!

Jel’ to sad znači da morate prestati živjeti? Morate žrtvovati svoj život, izlaske, kupovine, frendove?

Ma jok!

Taj ili ta što su vam ušli u život, nek’ se prilagode ili nek’ izađu!

Nema cile mile, borite se za svoje pravo da budete u pravu, jer i ako niste u pravu, a istjerujete pravdu, doći ćete u pravedni položaj da se položite! Šta gdje? Pa tamo gdje treba- točno ispred oltara svoje pravde koju vam je zajamčila zvijezda vodilja i osobno Svevišnji!

Rodili ste klinca?!

Uništio vam je to predivno tijelo, crpio vaše vitamine i oksidante, pa kad je proizašao iz vas, nastavio vas je bezobrazno trebati?

A jbote! A gdje je vrijeme za kavice, frendice, odmor, intelektualno uzdizanje u teretani ili kupovini? Nije vas sam bog stvorio da bi taj klinjo postavio sebe za dirigenta u vašem životu!

Dobio je život i amen!

Ekipa iz birtije Crni mrak, već ide s laticama majskih ruža….ako si postao roditelj, nisi umro, niti ti niti tvoje sexy dupe! Vanka je život, hajde!

Beskrajno trebamo voljeti samo i jedino sebe! Otvorili su nam oči i sada znamo da je to cool! Stigmatiziranje zbog samoljublja? Ne može više, dosta je bilo!

I….ako niste sretni u braku ili vezi- hitno to režite! Kažu novi ljudi novog doba, da svatko zaslužuje po jednog svog osobnog Puftu Utresitelja, koji im pod noge sipa latice majskih ruža i zlatni prahić.

I…..nemojte ništa planirati u životu! Možda vam se planovi ne ostvare, a onda bi se razočarali! Zato bolje ništa planski, samo stihijski!

Osobna higijena

Ljubav je odgovornost, a odgovornost je out!

Roditeljstvo je ljubav i odgovornost, zato je dupli out!

Ciljevi i planovi su arhaični ostaci vremena u kojem su živjeli naši starci, a oni su out!

Neki novi ljudi, šeču šarenom zemaljskom kuglom, svatko sam, svatko poseban, svatko sebi bitan.

Dragi čitaoci, ušli smo u eru u kojoj se svatko jebe za svoju dušu i na svoj račun.

Držanje za ruke je napuštena praksa, iz higijenskih razloga…

Perite ruke, haraju virusi! 😉

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…