Rakijice rako

Zadarski carinski službenici su uspješno priveli kraju, koordiniranu akciju protiv devedesetosmogodišnje (98) ženske osobe.

Da, dobro ste pročitali! Ima 98 godina!

 

Prefrigana starica je, zamislite vi- pekla doma na svom dvorištu, ni manje ni više nego rakiju!

Taj težak zločin, koštat će ju 2000 kn i 54 litre oduzete opasne tekućine.

Akcija je bila vjerojatno temeljito i vrlo pažljivo unaprijed pripremljena, a za ovaj težak slučaj, službenici zadarske carine su se sigurno pripremali duže vrijeme.

More biti da su stručno i vrlo odvažno zaskočili tu opasnu i lukavu ženu, pa zato nije nitko stradao!

Alkoholne pare su se koncentrično širile iznad babinog dvorišta, te je uređaj mobilne ekipe savršeno točno odredio mjesto tog nezapamćenog zločina.

Ovim putem javno pohvaljujem zadarsku mobilnu carinsku jedinicu, što je oduzela babi 54 litre tog ličkog eliksira koji će sada moći prodati na svjetskoj burzi domaće rakije i tako osnažiti napaćeni državni proračun!

Kad tome dodamo 2000 kn koje će ova opasna prijestupnica uplatiti u državnu kasu, imat ćemo konačno dovoljno love da popravimo plaće zadarskom timu centra za socijalnu skrb! Mašala!

Vidite dragi ljudi, sustav funkcionira besprijekorno, a pogodovanja niti milosti nema!

Opasne prijestupnike se kažnjava pravedno i bez milosti!

Obraz sustavu osvjetlao je ovaj mobilni tim, koji je u hipu postao strah i trepet svim babama iz Like, a i šire!

Nego vi Ličani koji ste se rasuli trbuhom za kruhom, pohitajte kućama u Liku i oduzmite kotlove svojim babama, dok vam nisu sve završile na doživotnoj robiji.

Ovu količinu rakije, mogla su popiti četvorica kršnih momaka za 2-3 noći, pa pijani doći doma i istući svoje žene, matere i djecu, ali eto sustava koji ne da je uspješan u hvatanju opasnih i perfidnih baba od 98 godina, nego čak djeluje i preventivno kao pomoć centru za socijalnu skrb koji sada neće imati posla s prebitim ženama i djecom, tih eventualnih pijanaca. Također, ako se baba mislila alkoholizirati s tom rakijom, neće ne morate se bojati! Uspješno su je spriječili! Mogla je i ona popiti pa napraviti kakav belaj! Neće sada, kad je uspješno spriječena!

Bravo, bravo, bravo dragi momci!

Treba vas odlikovati redom neke Danice ili vam barem dati ušur od ove zaplijenjene rakijetine!

#pizdavammaterinasvima

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…