Egoistični krumpiri

U Rusiji je dozvoljeno da mlijeko bude 3 x više otrovano nego kod nas, pa svejedno ima rusa “ko rusa”.Sve tune koje ne svijetle kad ih želite pojesti su dobre, samo jedite.Stiroporasti, suhi krumpiri s crnim točkama iznutra, su u stvari sasvim obični i posve ok za jelo.

Ne brinite se, isti takvi su negdje drugdje zabranjeni samo zato što su njihovi zakoni glupi.Mandarine i limuni su dobri i koga briga što piše na pakiranju da njihova kora nije za jelo- kora nema nikakve veze s onim unutra.Kineski češnjak je isto odličan, a to što nema miris ili okus po češnjaku, ne čini ga ništa manje češnjakom.Jaja su inače odlične kvalitete, a ako je žumanjak neobične boje, idite okulisti.Ako u salami zagrizete nešto tvrdo, to nisu mljevene kosti, nego ste vjerojatno zaboravili ispljunuti kamenčić koji ste jučer stavili u usta.Sve vrste zelene salate su odlične kvalitete.

Čudne su boje zato što svako oko drugačije vidi spektar zelene boje.Gljive koje se prodaju po centrima i pakirane su u plastične folije su odlične, jer te gljive su tako odgojene da ne reagiraju loše na plastiku, kao ostale neodgojene gljive. Ako su ipak malo sluzave, to je dobro za protiv kašlja.Kruh je više nego kvalitetan i ako vas boli želudac nakon što ga pojedete, to je zato što ste razmaženi.Svježe meso? Ma samo ga dobro ispecite!Dakle, samo jedite i ne komplicirajte!

Da, sarkastična sam!

Nije bitno što jedemo, bitno je da zdravo volimo. Sebe, njih, njega, nas, nju? Ma sve!
Sebe voliš ako se lijepo obučeš i paziš da koristiš kvalitetnu maskaru!
Njega voliš, ako mu dozvoliš da on tebe voli!
Njih već voliš ako im daš svoj smartpfon i plaćaš pretplatu za internet.
Ako pogledamo život malo iskosa, zaboljet će nas želudac od hrane koju jedemo i glava od gluposti kojima smo natrpani.
Prenemaganje,
malodušnost,
egoizam,
patetika,
dvoličnost,
površnost
i zloba,
polako postaju osobine na koje skoro da smo ponosni.
Ljubav uvjetujemo površnom dvoličnošću, patetično opravdavajući egoizam kojim premazujemo zlobu, uz lijeno prenemaganje.Danas nudimo sendviče….još su topli, poslužite se. 😎

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…