Gdje počinje penetriranje u zdrav mozak?

Gdje počinje penetriranje u zdrav mozak?

Rekli bismo za početak, da počinje tamo gdje ima mozga!

Krivo!

To je potpuno krivo!

Jebanje u mozak je zapravo jedino moguće tamo gdje mozga nema!

S ovom teorijom bi fizika mogla imati problem, no ja nisam fizičarka i ne znam to objasniti, a i ne moram.

Ako imaš samo skromne resurse u glavi, to je već dovoljno da shvatiš kad te jebu u zdrav mozak. Možda skroman, ali ipak zdrav mozak.

Ako imaš normalnu količinu mozga, neće ti se uopće dogoditi da dozvoliš nekome da te mentalno zlostavlja i prodaje ti pokvarena muda pod neprohodne bubrege.

Barem neće dugo!

Ako nosiš glavu na ramenima samo zato da ti ne bi kiša padala u želudac, onda si lak plijen raznim verbalnim mlatiocima prazne slame i idiotima s deformiranom osobnošću, koji traže lak plijen za prakticiranje mentalnog sexa!

A ti jesi lak plijen, bez obzira na to što si utvaraš da si pametna!

Utvaraš si da držiš konce svog života u svojim rukama, da imaš smjer kretanja, da znaš što radiš i zašto!

No, ti si samo jedna mala glupačica koja je dezorijentirano hodala ovim šarenim svijetom, dok nije naišao čoban s čvrstom ali nevidljivom uzicom. Pazi, čvrsto si sapeta nevidljivom špagom! Nevidljivom!! Debilana, jel’ da?!

Sad kad imaš omču oko vrata, svezan rep i sapete noge i to nevidljivom uzicom, sad možeš slobodno i dalje utvarati sebi da si pametna!

Ali da ne biste krivo zaključili- ja poštujem čobane koji su u stanju nevidljivim špagama zavezivati inteligentne žene i onda ih zajebavati!

Oni su defektne seljačine s bolesnim potrebama, beskičmenjaci s mikroskopski sitnim jajima i kreteni bez ljudske vrijednosti, ali ih poštujem!

Ne mogu drugačije, jer kad čujem te idiotske bljezgarije koje uspješno plasiraju “pametnim” ženama, ne mogu da ih ne poštujem!

Dragi idioti svih zemalja, moj naklon!

U 7 godina veze plakala je 6 godina i 11 mjeseci i smatra se tvojom ljubavi, vidi samo tebe, mašta samo o tebi, želi samo tebe, jer ti si njen zrak i voda, njeno svitanje i njen sumrak! Care!!

Ti se tamo negdje zabavljaš, ševiš usputne cure, ideš na tenis, na utakmice, na koncerte…ona sjedi doma sama, jebenih 7 godina i vene za tvojim smajlićem na MSN-u. Ti si kralj!

Ljubomoran si, vrijeđaš ju i omalovažavaš, a nakon toga navučeš crvene gače za sreću, pa u šajbanje! Ona ostane u drugoj polutci paralelnog svemira, s otvorenim MSN-om i odlučna da se popravi. Do danas nije izlazila iz kuće, a od danas više ne izlazi niti na balkon! Jel’ nisi car?!

Ta vrsta debilane, nadmašila je hipnozu!

Pazi! Nisi joj nikad rekao da je voliš, nisi joj rekao da je tvoja, nisi rekao da ju želiš blizu, nisi joj nikad ništa obećao, ali si ipak uspio sebe samoinstalirati točno u centar njenog bivstvovanja i paralizirati svaki tračak njene volje za ičim, osim za tobom!

Treba te kruniti, sad i odmah!

Iz puke zlobe i zato što ti se može, otišao si korak dalje i fino joj predočio jučerašnji sex s nekom usputnicom, ne bi li provjerio koliku stvarno imaš moć nad njom.

Močan si! Fakat si moćan, care!!

Nije ti zamjerila, čak naprotiv!

Eno je sjedi doma i smješka se, jer je opet spoznala da je toliko voliš da si odlučio biti iskren i priznati joj da si prevrnuo na leđa drugu, treću, bivšu ili buduću- svejedno!

Sljedeći put kad se ševiš s nekom damom, upali kameru da ti tvoj Otirač za Noge nazdravi ili da može bar navijati za tebe dok ti se na čelu skupljaju kapljice znoja uzrokovane naprijed/ natrag pokretima….pun mi je klinac ucviljenih glupača bez mozga!

Tebi care, moj naklon do poda i moje iskreno divljenje!

Odjebala je zbog tebe oca, mater, braću, prijatelje, košarku, kave, tulume, ljetovanja, izlaske na dvorište, odlazak u knjižnicu, doručke, večere, šminkanje….odjebala je sebe od sebe, a ti tražiš još? Majstore! U pravu si, ima ona još toga što ti nije dala!

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…