Naivčina

Osjetila sam strašnu potrebu da ustanem. Kao fol sam žedna, a znam da nisam! 🙈
Sad ću malo biti tu s vama, dok me ne prestane mozak nagovarati da idem piti vode. 😎
U stvari me hoće natjerati da prođem pored špajze. 😏
Heh, nisam ja baš takva naivčina! Znam ja već kako se to završi!

Kad krenem do sudopera fol po vodu, usput ću uzeti mandarinu koju uopće ne želim, a onda ću je oguliti samo zato da mogu ući u špajzu da bacim kore u smeće.

Kad sam već špajzi, oko će bez mog htijenja kliznuti na policu gdje stoje keksići. Dok budem petljala oko kutije s keksima, mozak će se sam staviti u sleep mod i ja ću se mirne duše i mekog srca, okoristiti tim spavanjem. 😎
Eto, tako moj mozak i ja surađujemo na obostrano zadovoljstvo. 😝

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…