Priznanje kao opravdanje

Ona je bila jedra i poželjna, ne previše samozatajna i sasvim sklona prepuštanju trenucima. On se doduše malo nećkao, no budući da se samo jednom živi, da vrijeme brzo prolazi i da nikad ne znaš što donosi sutra- prasnuo ju je!
Muški, bez zadrške i na temelju odluke koju je donio u istom vremenu u kojem pas donosi odluku da nategne susjedovu kuju. Znao je da poslije jebanja nema kajanja, ali njegov mozak obrađuje podatke po vremenskom redoslijedu, pa je tako premišljanje došlo na red nakon što ga je spremio u gače i zakopčao šlic.
Grizodušje je došlo kao posljedica supruginog poljupca za dobrodošlicu nakon “napornog dana” i samo pola sata nakon vrućeg hvatanja u porodičnom autu, za koji sasvim slučajno leasing plaća friško prevarena gospođa supruga.
Sjebala ga je s toplim iskrenim zagrljajem i nesvjesno ga natjerala da se osjeća kao govno.
Dan, dva se mučio sam sa svojim grijehom, a onda je odlučio olakšati svoju poganu dušu, prekinuti agoniju koju si je priredio i veći dio svog grijeha natovariti njoj na leđa.Priznat ću! Ne mogu više izdržati pritisak!
Bravo! Najbolje je priznati, jer ako priznaš, samo posebno zla žena neće ti oprostiti!
Neka zna kakvu veličinu od čovjeka ima pored sebe i neka zna da se u tvoju iskrenost uvijek može pouzdati!
Ionako svi griješimo, ali krasno je kad priznaš svoje grijehe i to onome koga si izdao! Točno osobi kojoj ćeš svojim priznanjem uništiti dušu, ideale, nadanja i planove!
Neka ona zna da si ti još uvijek poželjan i da se možeš ševiti okolo i neka zna da si dovoljno pošten da joj to priznaš!
Jebote, koja krasota od čovjeka!
A jesi joj obećao da nećeš više nikad??
Jesi?!
Pa onda stvarno nema druge nego da ti tvoja gospođa oprosti, a svijet da ti kliče i da te slavi!
Svaka žena izgara od želje da ima pored sebe kretena za kojeg je sigurna da je iskren do te mjere da joj servira svoju izdaju, opiše ju u tančine i očekuje odrješenje grijeha.
Svaki muškarac isto tako želi biti siguran da ćeš biti iskrena i priznati mu da si se slučajno poševila s kolegom u ostavi za metle.
Čuj, slučajno!
Sex je zapravo kao virus. Ideš na posao i udahneš neopazice česticu koja ti šakom stisne mozak i crnom krpom pokrije emocije.
I što se tu može?!
Slučajan sex događa se slučajno i nisi ti tu ništa kriv. Bitno je da si u trenutku priznaje smjeran, tužan i iskren.
To se cijeni!
Jako je bitno da napomeneš da nećeš nikad više i to je to!
Priznanjem si odriješio svoju dušu grijeha i olakšao svoju savjest. Ostaje još samo da ti ljubav tvog života podigne spomenik u prirodnoj veličini i to na ulazu u vašu zajedničku kuću.
Na pločici ispred spomenika neka piše:

Ševio je okolo po šumarcima, ali bio je iskren i sve priznao!
Skupa u dobru i zlu!
Spomenik podiže zahvalna i ponosna supruga.

Tako! Neka se zna da si coek i pol!
Tvoja gadna i smrdljiva prijevara je nestala kao rukom odnesena, grižnja savjesti izbrisana skupa s njom, a ponos što si bio hrabar i sve priznao, sad može slobodno narasti bar do veličine Eiffelovog tornja, ako ne i zericu više.
Prigodno se možeš još i pohvaliti familiji i prijateljima, kako si bio fer i priznao ševu sa strane, pa neka ti i oni zavide i čestitaju.

U cijeloj priči nije bitno što se prevarena strana osjeća poniženo i izdano, skroz je nevažno što joj je tvoje priznanje sjelo kao budali šamar ili što je dobio mogućnost da zamišlja kako te s podignutom suknjom u prašnjavom skladištu guzi kolega s prištavom guzicom i nožicama kao u srne.
Nema veze, nek si ti bila iskrena i sve lijepo priznala! Ne možeš sve sama- i jebavati se okolo i nositi teret prijevare.
Treba to podijeliti s bliskim ljudima, neka se i oni malo pate.
To se cijeni!
Koga briga kako će izdaju progutati druga strana?!
Nije bitan slučajni sex, bitna je tvoja iskrenost.
Nije važna druga strana, ti si važna, jer slučajne prijevare se stalno događaju, jbiga!
Ideš ulicom i sasvim slučajno naiđe tip s otkopčanim šlicom.
Dok se ti snađeš, već si na njemu! Slučajno i nehotice!
Nema veze, eto prilike da se pobrineš da skuhaš finu kavu, posjedneš muža i pokažeš svoju iskrenost i poštenje u cijeloj punini.
Oprošteno ti je jer si iskrena!
Iskrenost je važna, a ona sigurno u osnovnom paketu donosi i amneziju.
Sigurno da, jer kako inače?!
Prošireni paket donosi još i dozu pritajenog ponosa što si poželjan i drugim ženama, pa zatim gratis očekivanje da ti se automatizmom oprosti, a onda još i dan prijevare da se obilježi u obitelji kao praznik, jer si točno na taj dan pokazao svu svoju veličinu.
Kako bi ti dokazala da si veliki čovjek i iskrena životna družica, ako ne prevariš pa priznaš?
Bez usputnog sexa nema niti mogućnosti dokazivanja poštenja i iskrenosti, tako da je prijevara zapravo divna prilika da se predstaviš bliskim ljudima i daš im priliku da spoznaju tvoju čistu, nepatvorenu ljudsku veličinu.
Uostalom, tih nekoliko trenutaka dok si drhtao u ekstazi možemo zapravo smatrati tvojom žrtvom koja ima za zadatak pokazati koliko si iskren i odan vašoj ljubavi, jer eto te ipak peče savjest. Zapravo nije savjest nego je žgaravica, ali to je neka druga tema.
Napomena:
Za sve one prijetvorne varalice koje bi mogle kalkulirali oko ovoga što sam napisala- napominjem da je tekst napisan u sarkastičnom tonu, jer ste vi jebeni prevaranti dovoljno nakaradni da bi mogli shvatiti moje riječi doslovno.

Savjet:
Ne varajte, a ako ste se slučajno nataknuli negdje gdje niste smjeli, jebite se sami sa svojom savjesti i grizodušjem. Crknite pače od njih, ako možete!
Ako nikako ne možete, onda nosite to u sebi i neka vam smrdi do kraja života.
Ako ipak ne možete prijeći preko svojih postupaka, odstranite se iz veze i nestanite nekud u 3pm.
Razlog zadržite za sebe, ako imalo poštujete svog životnog druga ili drugaricu. Ako imate djecu, ofucano i licemjerno opravdanje koje koristite da isperete svoju ljigavost, je samo loš i šupalj pokušaj da se ne odskližete ravno u najbližu septičku jamu.
Svi se možemo prestati voljeti i svatko od nas je izložen mogućnosti da postane bivši, no u svakoj situaciji imamo izbor biti fer ili biti govno. Znakovito je da govno u svakoj životnoj situaciji nekako ipak ostane govno, a čovjek nađe način da bude fer, čak i onda kad je to zaista jako teško.
Nitko, nikad i nikako ne voli biti prevaren!

Objavljeno na APortalu, 27.06.2017

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…