Dupe na sunce!

Uspio si napraviti nešto za što si mislio da možda nećeš uspjeti?

Ubilježiš si plusić jer si pobijedio sam sebe! Sretan si dva sata i nakon toga ti se tvoj podvig više ne čini tako veliki, jer je to sada već proživljeno iskustvo.

Na kraju ne znaš što bi s tim osjećajima, pa postaviš letvicu još malo višlje…..i igra ponovo počinje! 🙂

Smišljaš strategije, planiraš, odgađaš, pritajiš se ili stisneš zube i guraš naprijed.

U međuvremenu tuguješ i raduješ se, tjeraš zajebanciju i ozbiljna si, smiješ se i plačeš, šetaš i trčiš….sve to je život! Dobar život!

Ako nemaš ciljeve, uspone i padove, ako se ne smiješ i ne plačeš, ako svoje dupe ne izložiš suncu i vjetru, ako nikada ne upadaš u nevolje i nikad te ne iznenade neke lijepe stvari, možda ti i nisi živ?!

Život u komfort zoni je kao plivanje u kadi!

Skupi muda, izađi van, ponesi svoj život sa sobom i stani na svaku crtu koju su ti nacrtali, jer crte postoje samo da bi te zbunile.

Ne dajte da vas se zbunjuje!

Bacite se nekad u hladnu rijeku i tuširajte se s vremena na vrijeme vrućom vodom- probala sam i izvrsno je!

Slobodno probajte!

Provjerite da li živite ili samo dišete da bi održali vitalne funkcije!?

Viktorija

Pišem jer mi je to najjeftinija psihoterapija, jer me veseli druženja s vama, jer mi je dosadno na semaforu ili u redu za blagajnu, jer me netko raspizdio kome sam morala ili htjela prešutjeti…pišem jer je to moj način da izrazim svoje mišljenje ili stavove, koji bi me žuljali da ne izađu iz mene. Ime Viktorija Herak izabrala sam iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki, to je bilo njeno ime. Bila je sitna, plaha i dobrodušna. Znam, reći ćete da ja sve to nisam, ali svejedno…jako sam je voljela i ona je obilježila moje djetinjstvo. Upravo zato što je njen život bio u velikoj mjeri težak i nepravedan, željela sam da njeno ime i dalje živi. Svakako zapamtite da je život lijep, da ljubav ne boli, da je smijeh ljekovit!

No Comments Yet

Comments are closed

Copyright 2022. Viktorija Herak

PRATI ME I NA…