Najviše šerate :)

Arhiva

Svi imaju mišljenje i to mišljenje o svemu, pa sam naumila da vam kažem da ja o mnogo čemu nemam niti stav, niti mišljenje. Ne tiče me se sve i ne zanima me sve.

Evo na primjer o braku svi, ali baš svi imaju mišljenje. I oni koji su slobodni i nikad nisu bili u braku, zatim oni koji su bili u braku koji je propao, a i oni koji su u uspješnom braku. Tako je i s nogometom. Isto je i s muškim stavom o ženama i obratno.

Stav o djeci isto imaju i oni koji ih imaju i oni koji ih nemaju. Mišljenje o dečku svoje prijateljice, o mami od prijatelja, o školovanju djece svojih rođaka, o braku sestre i o bratovoj svojti. Pametujete o svemu i naturate svoj stav svima oko sebe, a svoja govna pokrivate nepropusnim najlonom da ne bazde.

Što vas briga tko koga ševi i pod kojim uvjetima? Zašto vas žulja tko je koga koliko volio ili mrzio? Zašto volite dijeliti savjete ljudima koji ih nisu tražili? Zašto birate biti iritantno naprasiti, umjesto dobrodušni i umjereni? Kako možete svoj kruh jesti, a neprekidno voditi tuđu brigu?

Kako uspijevate biti dosadni kao šav od gaća, a ne vidite svoje greške, loše postupke i nakaradnu dušu?! Nije vas sram?! Neću puno duljiti, nego samo da vam kažem:

– Zataknite si svoj stav o svemu o čemu ga imate, a ne tiče vas se, tamo gdje ste šuplji! Vi sa mišljenjem i stavom o svemu, stavite šešir na glavu, zataknite si pero u dupe i krenite naprijed bez osvrtanja! Bez osvrtanja, rekla sam!!!

Viktorija Herak / Izvor: APortal

Facebook Comments

Next Post

E- švrljanje po svijetu

Sri pro 19 , 2018
Idemo najprije obići tetku Đurđu u Canadi, koja je operirala kičmu. – Teetka?? – E, sine?! – Kako je tekta? Jesi bolje? – Dobro je, […]
E- švrljanje po svijetu

Možda vam se svidi...

error: Content is protected !!